11 September - British Rally

Georganiseerd door CCrally

Op zondag 11 september vindt de British Rally plaats tijdens het British Weekend. We gaan genieten van het prachtige Gelderse landschap. We gaan gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en genieten van een prachtige omgeving.

Een drive voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers die voor alle auto’s geschikt is. Van Mini Cooper tot Range Rover, van Porsche tot Rolls. Natuurlijk maakt een oldtimer of cabrio het net even iets leuker!

De Britse sfeer? Die voegen wij toe. We starten de rally vanaf Kasteel Vorden, waar van 9 t/m 11 september British Weekend plaatsvindt, een Engelse country & lifestyle fair. Graag zwaaien wij jullie uit vanaf het Kasteel, om vervolgens te gaan genieten van een prachtige route door de mooie groene omgeving en bezienswaardigheden, een heerlijke Engelse high tea lunch, en…. we verwelkomen je weer met alle egards bij de finish: you’ve made it.

You’re invite!
Meld u aan en zorg dat je erbij bent op zondag 11 september en bestel nu u startbewijs voor slechts 99,- euro per equipe (2 personen). De rally is geheel verzorgd incl. lunch, hapjes en drankjes, goodiebag en incl. toegang tot de fair.

Meld u nu aan: www.britishrally.nl en kijk op www.britishweekend.nl

START, LUNCH & FINISH
Wij gaan u deze dag in de watten leggen. Het rijden doet u uiteraard zelf en verder maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen voor de ontvangst met koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke uitgebreide high tea lunch op een koninklijke locatie, een drankje tussendoor en een finish met aperitief inclusief hapjes. Natuurlijk zwaaien wij u graag uit bij de start bij het Kasteel Vorden en verwelkomen wij u met alle egards bij de finish: you’ve made it!

We maken dan ook een mooie parade van alle auto’s die hebben meegereden tijdens de rally, zodat ook de bezoekers van de fair British Weekend uw auto nog even kunnen komen bewonderen, terwijl u geniet van een drankje en een hapje op het terras. Zoals we al vaker gesteld hebben: we’re on cloud nine!