CCrally AERO Drive 2020!

Georganiseerd door CCRally Events

Op zaterdag 11 juli 2020 is het weer tijd voor een mooie AERO Drive! Deze Drive is open voor alle soorten automobielen. Of u nu een exclusieve Ferrari heeft of een auto van een paar honderd euro, dat maakt bij deze drive niet uit. Als u maar een passie hebt voor je auto! We starten deze drive in Oirschot, lunchen op een unieke locatie en gaan daarna richting de prachtige wegen in België. Rijdt u mee met deze CCrally AERO Drive?

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker! Bent u fan van auto’s? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de startlocatie.

Startlocatie
We starten op een mooie locatie waar u hartelijk wordt ontvangen door onze crew. Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang het adres in Oirschot. Bij aankomst op de locatie en na de registratie bij de balie kunt u onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen.

Programma
10.00 – Ontvangst op de start locatie in Oirschot (Noord-Brabant)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de CCrally AERO Drive
13.00 – Uitgebreide lunch (op een PRACHTIGE locatie)
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de drive
16.00 – Aankomst bij finishlocatie
16.05 – Uitgebreide borrel & bites
16.30 – Einde van de drive

Lunch & finish
De lunch locatie blijft nog even geheim, maar de vaste deelnemers weten dat we altijd zoeken naar de beste locaties. En voor deze drive hebben we zeker een speciale gevonden! Bij de finish kunt u onder het genot van een drankje en hapje napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname en kosten incl. drankjes en hapjes voor de AERO Drive zijn onderaan de pagina te vinden! Wees er tijdig bij, want de verkoop gaat hard!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Prachtige foto’s van uw bolide
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Mooi route boekje bij aanvang
  • Drankje en wat lekkers bij de start
  • Uitgebreide lunch met volop keuze
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Drankjes en fingerfood bij de finish
  • Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu aan voor deze rally via het formulier hieronder!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? Bestel hieronder uw startbewijs!