CCRally Only Drive German Autobahn

Georganiseerd door CCRally Events

Op zaterdag 11 december organiseren we de ONLY Drive German Autobahn! We gaan de Duitse Autobahn op en lekker goedkoop tanken in Duitsland! Geen pk eis!! We starten in de omgeving van Arnhem met wat lekkers en een drankje. Daarna is het gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid. Aanmelden kan onderaan de pagina!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegens die deze omgeving te bieden heeft. Deelnemen aan een CCrally Drive is een feest! Hoogtepunten van onze rallys zijn rijden over prachtige wegen, mooie bolides bewonderen en heel veel fun met CCrally vrienden.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen voor aanvang de start locatie, route en laatste info. Bij aankomst op de locatie kunt u kennis maken met de andere deelnemers en hun bolides aanschouwen. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 200 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
– Start van de CCrally Drive
– Hapje/drankje
– Raam sticker
– Pauze op een mooie locatie lunch voor eigen rekening ( restaurant en of Mcdonalds )
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie waar men op eigen gelegenheid een hapje drankje kan kopen
– Einde van de drive

Pauze & finish
Bij de lunch stop kan je genieten van een heerlijke lunch en drinks. (exclusief lunch) Lekker de benen strekken en socializen met de andere deelnemers. Omstreeks 16.00 uur komen we aan bij de finish. Hier kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven!

Deelname
Deelname aan de ONLY Drive is slechts 49 euro per auto! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ CCrally raam sticker
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel GPX bestand
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!
✓ Lunch stop

U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het GPX bestand. Meld u nu hieronder aan voor deze rally!

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van €49 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!