Gezellige rally voor alle soorten wagens!

Georganiseerd door CCRally Events

Let op: deze rally zit VOL

Deze Autumn Drive wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor eigenaren die van een mooie tour drive houden met hun wagen. Op deze compleet verzorgde dag rijden we over de beste wegen die Nederland te bieden heeft. Deze Autumn drive is een tourrally die open is voor alle merken en type sportieve bolides!

Op zondag 1 november a.s. starten we in Ermelo. Op deze prachtige start locatie wordt u hartelijk ontvangen door onze crewleden. Onder het genot van een goede kop koffie met wat lekkers kunt u de bolides van de mededeelnemers bewonderen!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die de achterhoek te bieden heeft. We hebben weer een leuke prijs vraag bedacht die u onderweg kunt oplossen! Bent u fan van sportieve auto’s? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de start locatie.

Programma
10.30 – Ontvangst in Ermelo (Locatie krijgt u na aanmelding)
10.50 – Briefing door de crew over de route
11.00 – Start van de Autumn Drive
13.00 – Drive in lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de rally
15.30 – Aankomst bij finish met drinks & fingerfoods in drive tru
16.15 – Einde van weekend drive in omgeving Nijmegen

Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven

Teamnaam
Doet u mee met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd zal zijn en tijdens de route krijgt u nog een opdracht/verrassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Autumn Drive wilt u niet missen en zich nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
Top route gemaakt door onze route specialisten
Heerlijke en uitgebreide lunch
Prachtig route boekje
Route op uw mobiel GPX bestand
Presentje voor onze deelnemers
Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand.

Deze rally zit VOL. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Oops! We could not locate your form.