Only Drive Brabant / Belgische Grens

Georganiseerd door CCRally Events

We gaan gewoon rijden, elkaars wagens aanschouwen en gezelligheid dat zijn de kenmerken van de CCrally Only Drives! Op 1 mei starten we in de omgeving van Den Bosch en gaan een mooie rit rijden door Brabant en langs het grensgebied met België! Een drive voor alle soorten automobielen en autoliefhebbers. Van oude diesel, elektrische Tesla tot nieuwe Ferrari, alle auto’s zijn welkom.

Rijdt u mee met deze CCrally Only Drive? We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Deze route is voor alle auto’s geschikt maar een sportieve auto maakt het net iets leuker! Deze drive kost slechts 49 euro per wagen.

Startlocatie
Na uw inschrijving ontvangt u enkele dagen vóór aanvang de start locatie, route en laatste info in de besloten deelnemers whatsapp groep. U kunt vooraf in onze shop unieke CCRally stickers kopen om extra op te vallen. We hebben ook een kleding en merchandise webshop!

Programma:
De drive bestaat uit een mooie route van ongeveer 200 km rijden. Bij onze drives zal de starttijd enkele dagen voor aanvang kenbaar worden gemaakt aan de deelnemers. We houden u op de hoogte via de besloten Whatsapp groep waartoe u toegang krijgt. Het programma is globaal:
– Start van de CCrally ONLY Drive
– Pauze op een mooie locatie ( eigen gelegenheid )
– Gezamenlijk vervolg van de drive
– Aankomst bij finish locatie
– Einde van de drive (hier kunt u vaak op eigen gelegenheid een hapje en drankje kopen).

Lunch & finish
Bij deze rally staat het rijden centraal en verder geen poes pas. U bent als deelnemer vrij om te lunchen bij het restaurant op de stop, maar mag ook zelf iets meenemen. Bij de finish kunt u napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag. Deze drive wilt u niet missen en laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Klik op “geïnteresseerd” of “gaat” om op de hoogte te blijven.

Deelname
Deelname aan de Only Drive is slechts € 49.- per auto (2 personen)! 😀 Elk deelnemend voertuig ontvangt een:
✓ Prachtige foto van uw bolide
✓ Top route gemaakt door onze route specialisten
✓ Route op uw mobiel digitale app
✓ Een super dag met mede auto liefhebbers!

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt enkele dagen voor aanvang de digitale routekaart van ons. Deze kunt u zelf printen of u maakt gebruik van het digitale bestand.

Bestel uw startbewijs

Wilt u deelnemen aan deze rally / tour? De betaling loopt via een simpel Tikkie. Stuur een WhatsApp bericht naar: 06-46302699 (klik erop) en u ontvangt zo snel mogelijk een Tikkie van € 49 van ons.

Na het ontvangst van de betaling ontvangt u de informatie over de drive en zien wij u graag bij de startlocatie!