Speciaal voor wagens met minimaal 250pk

Georganiseerd door CCRally Events

Deze Performance Drive 250+ wordt speciaal door CCrally Events georganiseerd voor eigenaren die in het bezit zijn van een Performance wagen met minimaal 250pk. Ontmoet andere rijders en rij een mooie rally! We starten bij Van der Valk Zaltbommel.

Deze exclusieve dag staat in het teken van supercars en andere sportwagens. Er kunnen maximaal 50 bolides deelnemen! Rijdt u mee met deze Performance Drive 250+?

Start
Op zondag 1 maart 2020 gaan we knallen met deze mooie CCrally Performance 250+ Drive! De start zal zijn bij van der Valk Zaltbommel. Op deze start locatie wordt u ontvangen door onze crew en kunt u kennis maken met de andere deelnemers. Onder het genot van een luxe koffie tafel en een drankje kunt u elkaars auto bewonderen!

We gaan een prachtige route rijden over de beste wegen die deze omgeving te bieden heeft. Bent u fan van Performance modellen? Kom dan zeker kijken. Dit event is gratis toegankelijk voor het publiek bij de start locatie, zie het Facebook event.

Programma
09.30 – Ontvangst bij Van der Valk Zaltbommel (Google Maps)
10.45 – Briefing door de crew
11.00 – Start van de Performance 250+ Drive
13.00 – Uitgebreide lunch
14.00 – Gezamenlijk vervolg van de drive
15.45 – Aankomst bij finish locatie
16.00 – Uitgebreide borrel & bites
17.00 – Einde van de drive

Dit jaar krijgt u de lunch geserveerd op een locatie die normaliter niet toegankelijk is voor publiek en waar u na de lunch de privé autocollectie van een multimiljonair kunt bewonderen. De collectie bestaat uit ruim 100 bijzondere en tevens unieke voertuigen die de autoliefhebber doet watertanden. Bij de finish kunt u onder het genot van een paar drankjes en hapjes napraten met de andere deelnemers over deze fantastische dag.

Deze drive wilt u niet missen, laat ons weten dat u komt via het Facebook Event! Kosten voor deze compleet verzorgde CCrally Performance 250+ Drive zijn onderaan de pagina te vinden!

Teamnaam
Doet u mee met met vrienden of een team? Geef dan bij het bestellen uw teamnaam door.

Goed georganiseerde rally
Meerijden met deze super CCrally Drive betekent een dag die compleet verzorgd is en tijdens de route krijgt u nog een opdracht / verassing. Daarnaast ontvangt u een mooi presentje bij de start. Ook wordt er door een foto- en videograaf een after movie geproduceerd welke via social media wordt gedeeld. Deze Performance 250+ Drive wilt u niet missen en zult u nog lang herinneren!

Elk deelnemend voertuig ontvangt een:

  • Raamsticker zodat u herkenbaar bent als deelnemer
  • Fotografen en video specialisten die deze dag vastleggen
  • Top route gemaakt door onze route specialisten
  • Luxe lunch met o.a. vlees/vis/vega
  • Prachtig route boekje
  • Route op uw mobiel GPX bestand
  • Presentje voor onze deelnemers
  • Een super dag met mede petrolheads liefhebbers!
  • Afsluiting met drankjes en fingerfood

Tijdens de route worden snelwegen zoveel mogelijk vermeden. Het navigeren gaat o.a. aan de hand van een routeboek of digitaal GPX bestand. U kunt zich aanmelden voor de CCrally Performance 250+ Drive 2020 via onderstaande link Let op: Er is een max van 50 deelnemende voertuigen.

Bestel uw startbewijs

Het kopen van een startbewijs is niet meer mogelijk. We zitten VOL!