Club CCrally

Word lid en profiteer van uniek club voordeel!

Heeft u een passie voor auto’s? Bent u trots op uw eigen bolide? En vind u het leuk om samen met andere een mooie route te rijden? Word dan lid van de Club CCrally.
Een unieke club en community van autoliefhebbers. Iedereen is welkom ongeacht wat voor auto u heeft. Zelfs zonder auto bent u welkom!

CCrally Events

Al enkele jaren organiseert CCrally Events drives, rally’s en meetings voor autoliefhebbers. Bij de meeste events zijn alle soorten auto’s welkom, van oude Fiat 500, elektrische Tesla tot een sportieve Ferrari. Alle deelnemers respecteren elkaar en we hebben een mooie drive! We hebben allemaal een passie voor auto’s. Onze rallys zijn goed georganiseerd en we rijden over mooie wegen.

Tussendoor lunchen we vaak op een unieke locatie. Daarbij is een ruimte keuze aan boodjes en snacks. We sluiten de rally aan het einde van de dag af met een gezellige borrel. Goede sfeer, passie voor auto’s en vriendschap, daar staat CCrally voor. Meld u nu aan voor onze unieke club!

Waarom lid worden van de club?

Met uw lidmaatschap aan de CCrally club bent u 365 dagen lid van een gezellige club auto liefhebbers. Daarnaast profiteert u direct van een groot aantal voordelen! Voor leden van de club organiseren we een aantal keer per jaar exclusieve bijeenkomsten. Dit zijn de voordelen van onze club:

Welkomstpakket t.w.v. € 65
Lidmaatschapspas
Toegang tot de besloten leden community
Toegang tot 2 complete day drives inclusief een passagier t.w.v. € 300 (Bij 250PK en Superfast drive is er een kleine bijbetaling)
Toegang tot 2 Only Drives t.w.v. € 94
Diverse club meetings per jaar
Professionele fotoshoot met je bolide door heel NL
Korting bij partners t.w.v. honderden euro’s!
1x per jaar verloten we onder leden 30 minuten rijden in een Ferrari 360
Leden gaan met korting naar grote auto festivals

Extra bonus voor leden

Naast bovenstaande voordelen krijgt u als lid extra voordeel bij onze partners:

15% korting op vertoon clubpas

2x p/j dynobank meeting sessie
Individuele meting € 100

5% korting op factuur
(zie de voorwaarden)

Korting op photoshoot met bolide
(zie de voorwaarden)

 

Word nu lid van de club!

Door lid te worden van de CCrally Club profiteert u van een aantrekkelijke korting! De prijs voor een jaarlidmaatschap is slecht 299 euro!
Het lidmaatschap duurt 365 dagen en start vanaf het moment van aankoop, dus niet per kalenderjaar.

Als u in dit jaar zich zou inschrijven voor twee of drie normale rally’s, dan bespaart u met uw lidmaatschap al ruim honderd euro!
Kortom, meld u nu direct aan via onderstaande knop!